kolmapäev, 13. märts 2019

Liisa kolmas nädal Berliinis

Hei, olen Liisa ja õpin Tartu Kutsehariduskeskuses juuksuri erialal ning viibin Saksamaal Berliinis välispraktikal.  Praktikal viibin 18.veebruar- 24.märts ning olen salongis Salon Stage Hair Design Berlin salongis.
 Loodan, et naudid lugemist ja elad ka järgmistele postitustele kaasa! ✌ 

Kolmas nädal:


Teisipäeval sain ühel kliendil juuksed natukene hallikamaks toonida, hiljem kuivatasin ning tegin lokisoengu. Ühel kliendil värvisin väljakasvu ära ning tegin föönisoengu. Neljal kliendil sain juuksed ära pesta. 

Kolmapäeval sain värvida ühel kliendil väljakasvu, juhendajal pead pesta ning ka föönisoengu teha. Salongi omanik tegeleb ka ripsmetega ja palus et ma teeksin ta tütrele ripsmepikenduste hoolduse, ehk sain ka juustele vahelduseks ripsmeid teha. 

Neljapäeval sain neljal kliendil juuksed ära pesta ning kahele neist föönisoengu teha. Sain ka teip kinnitusega juuksepikendusi pesta ja kuivatada. Vahepeal on vaja ka poest kaupa tuua ja kuna keegi teine ei olnud sellel hetkel vaba, siis pidin ise käima. Daisyle sain ka jälle juukse tattoo teha.


Reede oli naistepäev ning siin Saksamaal on see riiklik püha.. nii, et sain magada ja puhata terve päeva. 

Laupäev oli väga kiire ja toimetamist oli palju. Sain jälle teip kinnitusega juuksepikendusi eemaldada, hooldada, eemaldada vana teibi, panna uue teibi ning pesta ja kuivatada ka. Ühel kliendil värvisin väljakasvu ning värvisin kulmud keemilise värviga ära. Sain teha kolm föönisoengut ning ka kolm lokisorngut + ühe punutistega lokisoengu.


Loomulikult iga salongipäeva juurde käib koristamine ja ka klientidele kohvi/tee/vee/vahuveini serveerimine, kuid ei hakka seda igale päevale eraldi kirjutama.

Nädalavahetus nagu ikka möödus üsna laisalt, kuid pühapäeval oli meil Pergamon muuseumis kohustuslik külastus. Iseenesest päris huvitav muuseum aga kuna ilm oli vihmane siis oli endal ka uimane olla ja ei süvenenud nii palju, kui oleks võinud. Lisan siia mõned pildid muuseumi külastuse kohta ning ka sinna kõndimisel mõned pildid.










Järgmise korrani! ✌

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar