esmaspäev, 18. märts 2019

Liisa neljas nädal Berliinis

Hei, olen Liisa ja õpin Tartu Kutsehariduskeskuses juuksuri erialal ning viibin Saksamaal Berliinis välispraktikal.  Praktikal viibin 18.veebruar- 24.märts ning olen salongis Salon Stage Hair Design Berlin salongis.

 Loodan, et naudid lugemist ja elad ka järgmistele postitustele kaasa! ✌

Neljas nädal: 

Teisipäeval oli üsna igav päev minu jaoks. Sain ühel kliendil väljakasvu ära värvida ning ühe föönisoengu teha, ülejäänud päeva koristasin salongi ja vaatasin kuidas teised tööd teevad.

Kolmapäeval sain eemaldada ühelt kliendilt teip kinnitusega juuksepikendusi ning pikenduste hooldamine, pesemine,kuivatamine, vana teibi eemaldamine ja uue teibi panemine. Sain ka kahel kliendil juuksed ära pesta ning kaks föönisoengut ja ka ühe lokisoengu teha. Sain ka keratin kinnitusega pikendused ära värvida.


Neljapäeval pidin värvima juhendaja tütrel nö väljakasvu ära, tegelikult oli lihtsalt punakas toon juustes, mis ei meeldinud talle. Hiljem sirgendasin tal juuksed ära, mis on muidu tugeva loomuliku lokiga. Sain patse punuda ning ühed kulmud ka teha. Ka Daisyle tegin triipe blondeerijaga, mis pärast lilla maskiga üle toonisin.

Juhendaja tütre juuksed

Daisyle tehtud värvimine

Reede oli väga väsitav päev, kuna pidin olema salongis peaaegu kaks tundi kauem kui tavaliselt. Tööd oli väga palju tegelikkuses kokku, kõiki tuli aidata ja koristada nende järelt. Sain kahel kliendil pead pesta, kahel kliendil väljakasvu värvida ning ka kaks lokisoengut teha. Ühele kliendile tegin veel koonustangidega lokid ja panin need klambriga kinni nö rulli, klient pidi hommikul need lahti võtma ja ise soengusse sättima.

Laupäeval oli ka üsna kiire päev, tundus nagu kõike tegin korraga. Aitasin keratiin kinnitusega pikendusi eemaldada, vahepeal käisin rätikuid kuivatist välja võtmas ja voltisin neid kokku ning siis juba tegin soengut. Soeng oli selline, kus ühel küljel oli vesilaine ning taga lokid. Lõpuks sain ka neljal kliendil vahepeal juuksed ära kuivatada ning veel ühe lokisoengu teha.


Nädalavahetusel magasin peaaegu terve aja, kuid ühel päeval käisin ka šhoppamas ning käisin ka ripsmepikenduste hoolduses.

Pildile on väga raske jäädvustada detaile ja seda õiget värvitooni mis tegelikkuses tulemus oli.



Järgmise korrani! ✌

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar